"Andy imi zambeste linistit, soptindu-mi '... iubesc sa alerg cu bicicleta pe strazi, iubesc sa-mi beau cafeaua dimineata, iubesc o zi insorita, sunt un om ca oricare altul pana la urma. Sunt indragostit de viata si de muzica, in momentul de fata' [...] Nimeni nu ii poate fura puterea de a visa si pasiunea de a trai prin muzica"(interviu feb. 2007)

Cred ca mai bine incep cu "de ce?" decat cu "cine?". De ce am facut site-ul asta? Pentru ca pot, si pentru ca vreau! (si nu, nu este expresia egocentrismului - apropo de numeletau.com).

Initial (in 2005) am vrut doar un loc unde sa pot pune cateva poezii. Putin mai tarziu, m-am gandit sa pun si cateva cantece pe care le-am facut de-a lungul timpului. Si daca tot fac asta, de ce nu as pune si cateva poze. Si de aici pana la un site personal n-a fost un pas foarte mare, si intr-un final s-a nascut www.andyvasilescu.com (multe "si"-uri nu?)
Sa fie clar de la inceput: NU ma intereseaza daca cei/cele ce ajung intamplator (sau nu) pe site-ul asta "gusta" sau nu paginile astea.

Sunt adunate aici cateva lucruri/ganduri/oricum-vrei-sa-le-spui care ma definesc intr-o anumita masura, definesc personalitatea mea, si ceea ce sunt eu dpdv uman (cu toate haotismele, paradoxismele, lacunele, ineptiile, etc). Nu imi e nici rusine cu ele, si nici nu ma intereseaza prea mult ce parere aveti despre ele (desi evident, cele pozitive imi mangaie orgoliul masculin). In orice caz nu intentionez sa imi modelez gandurile si ideile dupa opiniile altora.

Un ultim lucru: oricat de mult imi place sa cunosc persoane noi (care eventual au si ceva de spus), sau sa-mi fac prieteni noi, NU ma contactati pana nu cititi sectiunea "Despre mine". E acolo un paragraf despre oamenii pe care ii agreez si cei pe care ... "nu prea". Otherwise, feel free to drop me an e-mail :-)